У Нікополі затримали членів банди "Біле братство" (фото)

211
0
SHARE

У Нікополі поліція викрила кримінальне угруповання « Біле братство », представники якої вчиняли тяжкі злочини: наркоторгівля, шантажі, рейдерські захоплення та вбивства на замовлення. Поліція з’ясувала, що лідером банди є 43-річний мешканець Нікополя, який монополізував місцевий наркобізнес.
У Нікополі поліція викрила кримінальне угруповання « Біле братство », представники якої вчиняли тяжкі злочини: наркоторгівля, шантажі, рейдерські захоплення та вбивства на замовлення.
Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.
Зазначається, що угруповання налагодило на певній території виготовлення і реалізацію наркотичних речовин та психотропних засобів в особливо великих розмірах та повністю контролювало цей бізнес.
« Злочинна група налічувала понад три десятки чоловік. Крім того, зловмисники мали велику кількість зброї і налагоджені зв’язки з окремими представниками правоохоронних органів », – йдеться у повідомленні.
Поліція з’ясувала, що лідером банди є 43-річний житель Нікополя, який монополізував місцевий наркобізнес.
Під час спроби іншими представниками наркобізнесу здійснити перерозподіл ринку збуту наркотиків в організатора « Білого братства » (відомого у кримінальному світі на прізвисько « Батя ») виник з ними конфлікт », – заявили правоохоронці.

Continue reading...