Ім’я другого підозрюваного в отруєнні Скріпаля стане відомо найближчим часом – Bellingcat

256
0
SHARE

Журналіст зазначив, що ідентифікація першого підозрюваного як полковника ГРУ Анатолія Чепігу була досить дивною, оскільки на подібні завдання не відправляють співробітників у високих званнях.
Журналісти-розслідувачі Bellingcat заявили, що протягом двох тижнів зможуть назвати справжнє ім’я другого підозрюваного в отруєнні екс-шпигуна ГРУ Сергія Скрипаля – Олександра Петрова. Про це один із співробітників Bellingcat розповів телеканалу BBC.
« Нам потрібен був приблизно місяць, щоб ідентифікувати одного з підозрюваних, і ми впевнені, що незабаром – протягом тижня або двох – зуміємо ідентифікувати і другого » – зазначив журналіст на умовах анонімності.
Також він додав, що ідентифікація першого підозрюваного як полковника ГРУ Анатолія Чепігу була досить дивною, оскільки на подібні завдання, часто, не відправляють співробітників у високих званнях.
« Ми поговорили на умовах анонімності з нашими джерелами в російських збройних силах. Вони всі говорять, що вражені тим фактом, що цілого полковника, та ще й Героя Росії, відправили на проведення « польової операції. Зазвичай, таку роботу доручають офіцерам на рівні капітана.

Continue reading...