За добу операції ОС окупанти 34 рази відкривали вогонь, загинув військовий ЗСУ

301
0
SHARE

За минулу добу бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в тому числі 8 разів із застосуванням забороненої мінськими домовленостями зброї, в результаті бойових дій один військовослужбовець загинув, ще двоє поранені. Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об’єднаних сил (ООС) на офіційній сторінці у Facebook.
За минулу добу бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в тому числі 8 разів із застосуванням забороненої мінськими домовленостями зброї, в результаті бойових дій один військовослужбовець загинув, ще двоє поранені.
Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об’єднаних сил (ООС) на офіційній сторінці у Facebook.
« Російські окупанти 34 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 8 разів застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Під час бойових дій 1 військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та 2 отримали поранення », – йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.
За минулу добу бойовики здійснювали обстріли українських позицій навколо населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Оріхове, Катеринівка, Новозванівка, Луганське, Верхньоторецьке, Авдіївка, Красногорівка, Новотроїцьке, Богданівка, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкине.

Continue reading...