СБУ звинуватила Януковича-молодшого в організації мітингів під АПУ, у сина президента-втікача називають це "провокацією"

276
0
SHARE

За організацію акції начебто пропонувалось три тисячі доларів.
Служба безпеки України заявила про блокування намірів влаштувати акції протесту під Адміністрацією президента України, які намагались організувати син президента-втікача Олександр Янукович та екс-голова МВС України Віталій Захарченко.
Про це заявив на брифінгу заступник голови СБУ Віктор Кононенко.
« Також 15 та 16 вересня цього року в Києві співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією блокували деструктивні наміри колишнього лідера громадської організації « Молоді регіони » Сергія Хижняка, підконтрольного Олександру Януковичу та екс-міністру МВС України Віталію Захарченку, який переховується на території РФ. Він за вказівки та фінансування російських кураторів планував організувати поблизу Адміністрації Президента України провокаційну акцію для дискредитації української влади », – розповів він.
За словами Кононенка, 9 вересня Хижняк звернувся до одного з громадян України та запропонував провести акцію протесту біля АП, за що пообіцяв три тисячі доларів.

Continue reading...