Сенцов повністю відновився після голодування, – тюремники з РФ

396
0
SHARE

Заступник директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Валерій Максименко заявив, що лікувально-відновлювальні процедури для виведення після тривалого голодування Олега Сенцова практично завершено, його…
Заступник директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Валерій Максименко заявив, що лікувально-відновлювальні процедури для виведення після тривалого голодування Олега Сенцова практично завершено, його стан повністю відновився. Про це повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на ТАСС.
« У нього все нормально, лікування практично закінчено. Наступного тижня ми хочемо провести великий консиліум щодо його стану здоров’я. Але в принципі всі показники на сьогодні у нього в нормі, він дуже чітко вийшов з голодування », – сказав Максименко.
За його словами, Сенцов уже перейшов зі спеціально розробленої для нього лікувальної дієти і тепер харчується як і інші засуджені. За підсумками консиліуму можуть ухвалити рішення про терміни його повернення в колонію. « Хоча лікарі продовжують його спостерігати », – сказав заступник директора ФСВП.
Він додав, що Сенцов « не сидить, не лежить, а працює цілими днями і постійно просить папір ».

Continue reading...