Західні ЗМІ запідозрили Порошенка у використанні воєнного стану для збереження влади – 24 Канал

230
0
SHARE

Ініціативу Петра Порошенка щодо запровадження воєнного стану провідні західні видання визнали спробою нинішнього глави держави, який сьогодні має мізерну суспільну підтримку, залишитися на посаді. Новини України, Новини політики, Воєнний стан в Україні, Петро Порошенко – Телеканал новин 24
Ініціативу Петра Порошенка щодо запровадження воєнного стану провідні західні видання визнали спробою нинішнього глави держави, який сьогодні має мізерну суспільну підтримку, залишитися на посаді.
На думку журналістів, не спроможний похвалитися бодай мінімальними економічними здобутками, президент намагається збільшити свої шанси за рахунок залякування країни загрозою вторгнення.
« Запровадження воєнного стану після зіткнення з ВМС Росії у Керченській протоці виглядало, як спритний політичний хід для Президента України Петра Порошенка напередодні виборів, які, згідно з опитуваннями, він програє. Але ще до того часу, як парламент покінчив з його указом, стало зрозуміло, що він отримав поразку у справі, яка віщувала перемогу », – йдеться у статті видання  » Блумберг « .
На думку автора публікації, агресивні дії росіян проти українських моряків вигідні обом президентам – і Володимиру Путіну, і Петру Порошенку.
Останній не в змозі будувати свою кампанію на базі економічних досягнень. Через п’ять років після Революції Гідності Україна залишається найбіднішою країною в Європі. Натомість Порошенко демонструє свій патріотизм та успіх у виведенні України з орбіти Росії.
« Гасло його кампанії звучить як « Армія, Мова, Віра ».

Continue reading...