"Не пробачать і не забудуть": волонтер прокоментувала смерть Катерини Гандзюк

201
0
SHARE

Юсупова опублікувала в мережі пост, в якому звернула увагу на те, що швидше за все резонансну новину про загибель Катерини Гандзюк представники влади незабаром забудуть
Фото: Наталія Юсупова (facebook.com/nataliya.vetvitskaya)
Наталія Юсупова вказала на те, що незабаром про смерть Гандзюк влади забудуть. Також активістка закликала більш уважно ставитися до вибору влади
Відома українська дівчина-волонтер Наталiя Юсупова (Ветвицька) прокоментувала смерть громадської активістки Катерини Гандзюк. Вона написала, що сподівається на те, що всі винні у смерті активістки з Херсона будуть покарані. Свій пост Юсупова опбликовала на своїй сторінці в Facebook.
« Мені пишуть люди і запитують, чому я мовчу з приводу загибелі активістки Катерини Гандзюк. Так що сказати, біда… А Ви хочете, щоб я, як і інші, виголосила промову з тисячами лайків та коментарів, але завтра вже забула б про це?? », – написала Юсупова.
« Послухайте, ось ці методи усунення « неслухняних », вони ж не сьогодні в країні з’явилися. Вчора ця « новина » облетіла весь інтернет, сотні постів політиків, чиновників, журналістів, активістів.

Continue reading...