Проект змін до Конституції щодо статусу Криму розглянуть найближчим часом, – Порошенко

223
0
SHARE

Про це йдеться в листі президента України Петра Порошенка, який було передано делегатам Курултаю, присутнім на конференції в Києві 12 листопада. Лист зачитав глава Меджлісу…
Про це йдеться в листі президента України Петра Порошенка, який було передано делегатам Курултаю, присутнім на конференції в Києві 12 листопада. Лист зачитав глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров, передає Цензор. НЕТ із посиланням на Крим. Реалії.
« Ми всі розуміємо, що дискусія буде непростою, але зміни до Конституції щодо кримськотатарського народу потрібні Україні », – зазначив Порошенко.
У листі Порошенко також висловив слова подяки тим делегатам, які не побоялися приїхати на конференцію в Києві.
« Багато хто з вас приїхали на конференцію з Криму. Знаю, що окупанти свідомо створюють ситуацію, коли бути кримським татарином в сьогоднішніх реаліях півострова вже фактично є кримінальним злочином. А мати стосунок до представницьким органам кримськотатарського народу – тим більше. Після стількох років вигнання, повернувшись на Батьківщину, ваш народ зміг відродити функціонування своїх представницьких органів, і зараз агресор намагається, « ппридушивши » національні інститути, позбавити вас того, що дісталося кримськотатарському народу дорогою ціною.

Continue reading...