Трамп знову вступив у перепалку з журналістами

350
0
SHARE

Учора президент США Дональд Трамп провів велику прес-конференцію, присвячену результатам проміжних виборів до Конгресу. На ній Трамп…
КИЇВ. 8 листопада. УНН. Учора президент США Дональд Трамп провів велику прес-конференцію, присвячену результатам проміжних виборів до Конгресу. На ній Трамп знову вступив у перепалку з журналістами, публічно назвавши телеканал CNN “ворогом народу”, а його кореспондента Джима Акоста “грубою і жахливою людиною”, передає УНН.
Під час прес-конференції Акоста спробував задати Трампу питання про його передвиборчий рекламний ролик щодо “каравану мігрантів”, але американський лідер недослухав його і сказав, що кадри із мігрантами, які перелазили через стіну на кордоні зняли кілька днів тому. Акоста у відповідь констатував, що “караван” ще не дійшов до кордонів США.
“Чесно кажучи, я думаю, що вам потрібно дати мені керувати країною. Ви займайтеся CNN. Якби ви робили це добре, ваші рейтинги були б вищими”, — сказав Трамп. Після цього журналіст CNN кілька разів спробував задати Трампу ще одне питання. Після того, як Акоста задав його, Трамп попросив журналіста сісти на місце, після чого модератор прес-конференції спробувала відібрати мікрофон, але репортер відмовився, вчинивши опір, а потім продовжив викрикувати питання щодо втручання Росії у вибори у 2016 році.
Після цього мікрофон перейшов до журналіста NBC News Пітеру Олександру, який на захист колеги назвав його “ревним” репортером.

Continue reading...