Україна та Туреччина підписали документи про двосторонню співпрацю

309
0
SHARE

У рамках офіційного візиту Президента Петра Порошенка до Туреччини було підписано низку двосторонніх документів. Про це повідомляє прес-служба Глави держави. Президент України Петро Порошенко та Президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган підписали “Спільну заяву за результатами Сьомого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою”.
У рамках офіційного візиту Президента Петра Порошенка до Туреччини було підписано низку двосторонніх документів.
Про це повідомляє прес-служба Глави держави.
Президент України Петро Порошенко та Президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган підписали “Спільну заяву за результатами Сьомого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою”.
« У присутності Глав двох держав було підписано « Меморандум між ДК « Укроборонпром » та Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки щодо взаємних банківських гарантій“. Документ підписали Генеральний директор ДУ « Укроборонпром » Павло Букін та президент з питань оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїл Демір. Меморандум визначає умови виконання договірних зобов’язань між ДК « Укроборонпром » та Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки, зокрема у контексті регулювання порядку отримання банківських гарантій, необхідних для реалізації проектів у сфері оборонної промисловості.

Continue reading...