Чи можуть росіяни після введення воєнного стану вільно перетинати кордон з Україною – 24 Канал

397
0
SHARE

28 листопада в Україні вступив у дію Указ про воєнний стан. 10 українських регіонів, що межують з Росією та Придністров’ям, вже живуть в особливих умовах. Новини України, Воєнний стан в Україні, Суми, Новини Одеси, Новини Харкова, Україна – Росія – Телеканал новин 24
28 листопада в Україні вступив у дію Указ про воєнний стан. 10 українських регіонів, що межують з Росією та Придністров’ям, вже живуть в особливих умовах.
Мешканці Одеси не відчули жодних змін, пов’язаних із введенням воєнного стану. Люди поспішали на роботу чи навчання, всі установи та громадський транспорт працювали, проте одесити таки хвилюються.
« Переживаю. Не хотілося б, щоб цей військовий стан переріс у справжній військовий стан. Сподіваємося на краще: що нічого поганого не станеться », – поділилася думками місцева мешканка Анастасія.
Голова ОДА Максим Степанов запевнив, що в регіоні не буде жодних обшуків чи конфіскацій майна.
Жодних речей, які пов’язані з конфіскацією авто, або майна, або інших речей, які пов’язані з обмеженням громадян та їх свобод на території Одеської області відбуватися не буде, – наголосив Степанов.
Немає паніки й на Сумщині. З автовокзалу у Сумах щодня відправляється кілька автобусів до Росії – сьогодні вони також виїхали за місцем призначення.

Continue reading...