Як Росія атакувала українські кораблі поблизу Керченської протоки: нові важливі деталі – 24 Канал

199
0
SHARE

Наприкінці листопада, коли Росія атакувала українські кораблі поблизу Керченської протоки, вона їх обстріляла і з великокаліберної гармати. Крім того, російські прикордонні кораблі пішли з вогнем за українськими суднами, коли ті почали розходитися задля уникнення обстрілу. Унаслідок цього і зазнали поранень троє українських моряків. Новини України, Конфлікт в Азовському морі, Україна – Росія, Новини Росії, Водний транспорт, Ілля Новіков – Телеканал новин 24
Наприкінці листопада, коли Росія атакувала українські кораблі поблизу Керченської протоки, вона їх обстріляла і з великокаліберної гармати. Крім того, російські прикордонні кораблі пішли з вогнем за українськими суднами, коли ті почали розходитися задля уникнення обстрілу. Унаслідок цього і зазнали поранень троє українських моряків.
Про це у ефірі радіостанції « Ехо Москви » розповів адвокат Ілля Новіков з посиланням на свого підзахисного, полоненого Кремлем українського моряка Романа Мокряка, який служив на судні « Бердянськ » під час атаки Кремля на Азові.
Як розповів правозахисник, тоді поблизу Керченської протоки прикордонники Російської Федерації обстріляли українські кораблі з великокаліберної гармати. За його словами, випустили вони близько 1200 снарядів.

Continue reading...