Останній шанс: як минув фінальний день подачі документів до ЦВК для кандидатів у президенти – 24 Канал

210
0
SHARE

Чинний Президент України Петро Порошенко подав документи до ЦВК в останній день прийому, проте зробив це інкогніто, через чорний хід. Також реєструватися кандидатом прийшов і журналіст-розслідувач Дмитро Гнап, якому гроші на заставу зібрали виборці. Новини України, Новини політики, ЦВК, Президентські вибори 2019, Дмитро Гнап, Петро Порошенко, Марія Писаренко, Катерина Гандзюк – Телеканал новин 24
Чинний Президент України Петро Порошенко подав документи до ЦВК в останній день прийому, проте зробив це інкогніто, через чорний хід. Також реєструватися кандидатом прийшов і журналіст-розслідувач Дмитро Гнап, якому гроші на заставу зібрали виборці.
На Порошенка у Центральній виборчій комісії очікували ще зранку: двері замкнули на ключ, приміщення обстежили вівчарки Управління державної охорони, а у холі вишикувалася шеренга із журналістів.
І він таки прийшов, щоправда – інкогніто – заїхав через чорний вхід, потай від усіх і без камер. Його прес-секретар Святослав Цеголко запостив фото реєстрації у Facebook.

Continue reading...