Головне за 22 березня: Гриб оголосив голодування, час «Ч» для Путіна, «антирекорд» ВР, Аваков співпрацює з Тимошенко, бюлетені на 80 см

320
0
SHARE

У п’ятницю, 22 березня, Інформаційне агентство ZIK пропонує своїм читачам добірку цікавих і важливих подій, які сталися цього дня. ЗМІ, новини України, новини політики – останні новини на ZIK. UA
У п’ятницю, 22 березня, Інформаційне агентство ZIK пропонує своїм читачам добірку цікавих і важливих подій, які сталися цього дня.
Зокрема, на IA ZIK читайте:
Український політв’язень Павло Гриб після оголошення вироку, яким його засудили до 6 років позбавлення волі, оголосив голодування. Адвокат Павла Гриба пояснила причини рішення українського політв’язня почати голодування. Київ пропонував здійснити малий обмін утримуваного в РФ Павла Гриба на засудженого в Україні росіянина, проте РФ не виявила зацікавлення. Український омбудсмен вважає, що ув’язнення загрожує життю Гриба. Клімкін закликав світову спільноту тиснути на РФ. ЄС очікує від Росії негайного звільнення Гриба.
Сьогодні народні депутати встигли розглянути лише три поправки до законопроекту про забезпечення функціонування української мови як державної. Таким чином ВР встановила «антирекорд» із розгляду поправок.
Президент України Петро Порошенко заявив, що цінує відносини, що склалися із США, і повністю підтримує діяльність посла США в Україні Марі Йованович.

Continue reading...