На Донбасі поранення отримав український військовий

233
0
SHARE

Ворог 13 разів порушив режим припинення вогню на сході України, з них один раз – із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння.
Упродовж доби 27 квітня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, також ворог обстрілював наших захисників з зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Унаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил.
За наявною інформацією, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання « Схід » збройні формування Російської Федерації 10 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил:
з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Павлопіль;
з зенітних установок, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу села Чермалик;
двічі з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населених пунктів Новоселівка Друга і Піщевик;
тричі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів Красногорівка, Лебединське і Піски;
тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів Лебединське і Новотроїцьке.

Continue reading...