Новини України за 20 квітня 2019 – новини України і світу

247
0
SHARE

Головні новини України та світу сьогодні 20 квітня 2019. Новини України та новини світу 20.04.2019, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
У Кам’янському унаслідок стрілянини постраждали 3 особи, зокрема активіст Євген Найда. Бойовики на Донбасі зазнали суттєвий втрат – відомо про загибель 4 найманців. У Конституційному суді відкрили провадження щодо закону, який зобов’язує УПЦ МП вказувати в назві свою приналежність до Росії. Такими були головні новини суботи, 20 квітня, в Україні та світі.
Надвечір 20 квітня у колишньому Дніпродзержинську сталася стрілянина – невідомі з автомобіля цілилися у керівника громадської організації « Рух Громадська Варта » Євгена Найду, коли той вийшов з банку.
У цей момент до узбіччя під’їхав автомобіль з шашками таксі, темно-зеленого кольору, ймовірно Daewoo Lanos з польськими номерами. З нього вийшов чоловік у масці та зробив кілька пострілів в бік Найди зі зброї, схожої на обріз. Після цього чоловік з місця пригоди зник, – пишуть місцеві ЗМІ.
Місце стрілянини у Кам’янському
Внаслідок інциденту, окрім самого активіста, постраждали ще двоє перехожих. Медичну допомогу їм надали на місці. За словами журналістів, на місці інциденту також прибули « невідомі, агресивно налаштовані молоді люди ».

Continue reading...