У Мінфіні розповіли, що будуть робити після виборів

275
0
SHARE

Міністр фінансів України Оксана Маркарова розповіла, що буде робити після президентських виборів. Про це вона написала на своїй…
КИЇВ. 22 квітня. УНН. Міністр фінансів України Оксана Маркарова розповіла, що буде робити після президентських виборів. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.
“Що буду робити я? Продовжувати працювати Міністром фінансів до завершення каденції нашого уряду і всі зусилля направлю на ті сфери, які були моїми ключовими пріоритетами, коли я в команді технократів прийшла на державну службу в 2015 році — запровадження 3-річного бюджетування, підготовку відповідального проекту бюджету на 2020 рік з меншим ніж в цьому році дефіцитом, створення нової митної та податкової служб та реформи податкової міліції, завершення інвестування IFC в Укргазбанк та запровадження нових спостережних рад у всіх держбанках, створення Агенції по управлінню боргом та подальше зменшення боргу до ВВП, прискорення відкриття даних, в тому числі в публічних фінансах, та якісного фінансового забезпечення всіх реформ наших двох урядів, і в першу чергу — медичної і освітньої, — для забезпечення макростабільності та прискорення економічного зростання”, — написала Маркарова.

Continue reading...