Новітня російська станція наземної розвідки в Донбасі потрапила на очі ОБСЄ

289
0
SHARE

Безпілотник малого радіусу дії Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував на тимчасово окупованій російсько-терористичними військами території Луганської області новітню російську станцію наземної розвідки ПСНР-8…
Безпілотник малого радіусу дії Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував на тимчасово окупованій російсько-терористичними військами території Луганської області новітню російську станцію наземної розвідки ПСНР-8 « Кредо-М1 ».
« Місія зафіксувала 1 переносну станцію наземної розвідки (ПСНР-8 « Кредо-М1″) на західній околиці н. п. Первомайськ (58 км на захід від Луганська) », – йдеться у щоденному звіті Місії.
Своєю чергою волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm нагадують, що появу « Кредо-М1 » фіксували в Донбасі в 2015 та 2016 роках, двічі вдалося зафіксувати використання станції у ОРЛО.
Так, станція перебувала на озброєнні бандформувань « Хан » і « ДРГ Патріот » (колишня ДРГ « Русич ») підконтрольної Росії терористичної організації « ДНР », останнє комплектується кадровими російськими військовими та найманцями.

Continue reading...