Яке свято 15 червня 2020: початок Петрового посту, іменини

329
0
SHARE

Весь світ відзначає 15 червня День вітру і День мотоцикліста, Свято чоловічих недоліків і День пива. Про ці та інші не менш цікаві свята і події – в матеріалі Korrespondent.net.
Весь світ відзначає 15 червня День вітру і День мотоцикліста, Свято чоловічих недоліків і День пива. Про ці та інші не менш цікаві свята і події – в матеріалі Korrespondent.net.
У понеділок виповнюється 153 роки з дня народження поета Костянтина Бальмонта і 66 років від дня заснування УЄФА. Сьогодні також День придумування нових сузір’їв і День сили посмішки.
15 червня – 166-й день року в григоріанському календарі. До кінця року залишається 199 днів.
Які свята 15 червня
Міжнародний день прогулянки
Всесвітній день вітру. Це день, коли святкують енергію вітру, обмінюються інформацією, і дорослі і діти дізнаються про енергію вітру, її силу і можливості, які вона має, щоб змінити світ.
Всесвітній день поширення інформації про зловживання щодо осіб похилого віку
День державного прапора Вірменії
День національного порятунку в Азербайджані
Міжнародний день мотоцикліста
Міжнародний день мотоцикліста. raumbespannung.at
Свято чоловічих недоліків
День придумування нових сузір’їв
День пива у Великій Британії. Англія – одна з небагатьох країн (в їх число входить ще Ірландія), в якій переважає ель (пиво, вироблене швидким верховим бродінням при високій температурі), а не лагер. Крім того, англійці вважають кращим за пляшкове пиво бочкове пиво, при цьому остаточне дозрівання пива відбувається в погребі пабу, а не на пивоварні. Крім цього, відмінною рисою елю є низький вміст вуглекислого газу. Внаслідок цього ель п’ється набагато легше, ніж лагер. Єдиний недолік – перше враження. Людина, яка все життя пила лагер, спробувавши ель, може прийти до розчарування, так як відсутність газу викликає відчуття вивітреного пива.
День сили посмішки в США
День інженера в Італії
День фотографії природи в США
Національний парк Гранд-Каньйон, США. Twitter
День посадки дерев у Коста-Ріці
День національного прапора Данії
День омара в США
День працівника протипожежної служби Киргизстану
День сільського господарства Південної Кореї
День американського громадянства в США
День американського громадянства.

Continue reading...