Окупанти 17 разів за добу порушили режим припинення вогню, втрат немає

365
0
SHARE

Збройні формування Російської Федерації за минулу добу 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. »Ворог обстріляв наші позиції використовуючи заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю », – повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.
Збройні формування Російської Федерації за минулу добу 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.
« Ворог обстріляв наші позиції використовуючи заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм,120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю », – повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.
Для здійснення заходів із відсічі та стримування збройної агресії українські воїни вправно задіяли чергові вогневі засоби та змусили противника припинити свою злочинну активність.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», по захисниках Луганського ворог 5 разів відкривав вогонь, щораз змінюючи калібр на все більший – артилерійські системи 152-го та 122-го калібру,120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Continue reading...