Зеленський: Для України кінець війни – не мир, а перемога

114
0
SHARE

Українці не підуть на поступки РФ і звільнятимуть всі окуповані території, наголосив Володимир Зеленський з нагоди Дня незалежності.
Після шести місяців боротьби проти повномасштабного вторгнення Росії Україна « не має права не дійти до кінця » і тому продовжить боротьбу та звільнятиме всі свої землі. Про це в середу, 24 серпня, сказав президент Володимир Зеленський у зверненні до українців з нагоди Дня Незалежності.
« Що для нас кінець війни? Раніше ми говорили: мир. Зараз кажемо: перемога », – заявив він і додав, що Україна « не шукатиме порозуміння з терористами » і « не сідатиме за стіл переговорів через страх, із пістолетом біля скроні ». « Для нас найстрашніше залізо – не ракети, літаки, танки, а кайдани. Не окопи, а окови », – наголосив президент. Зеленський: Війна в Україні змінила весь світ
Зеленський переконаний, що пів року війни змінили не лише українців, але й весь світ. « Тепер точно знаємо, хто справді нам брат і друг, а хто навіть не випадковий знайомий. Хто не втратив своє ім’я та репутацію, а хто переживав, щоб терористи зберегли обличчя. Кому ми насправді не потрібні, а де для нас двері справді відчинені. Ми зрозуміли, хто є хто. А весь світ дізнався, хто такі українці. І що таке Україна. Більше ніхто не скаже про неї: це десь там, біля Росії. Ми ще не мали « Хаймарсів », але мали людей, які готові зупиняти танки голими руками.

Continue reading...