Тімченко не закликав українців їхати за кордон, щоби зняти навантаження з електромережі, — ДТЕК (відео)

64
0
SHARE

У ДТЕК спростували, що гендиректор компанії Максим Тімченко в інтерв’ю ВВС пропонував українцям виїжджати, щоб знизити навантаження на енергосистему. У публікації ж ВВС наводяться слова Тимченка про т…
У ДТЕК спростували, що гендиректор компанії Максим Тімченко в інтерв’ю ВВС пропонував українцям виїжджати, щоб знизити навантаження на енергосистему. У публікації ж ВВС наводяться слова Тимченка про те, що « шляхом зниження споживання чи від’їзду, вони [громадяни] також роблять свій внесок і допомагають іншим людям ».
Пресслужба найбільшої приватної енергетичної компанії України ДТЕК заявила, що її гендиректор Максим Тімченко не пропонував громадянам України виїжджати за кордон. Про це повідомляється на сайті компанії.
« Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко не закликав українців виїжджати за кордон. В інтерв’ю британському ВВС Максим Тімченко чітко зазначив: « У нас немає надзвичайної ситуації, за якої потрібно виїжджати », — йдеться у повідомленні пресслужби ДТЕК.
Керівник компанії також сказав, що ДТЕК спільно з Міненерго та іншими намагаються досягти стабільної роботи енергосистеми.
На підтвердження компанія опублікувала 32-секундний відрізок із відеоінтерв’ю з Тімченком.

Continue reading...