Жодні дрони-камікадзе не здатні загасити різдвяну зорю: Зеленський привітав українців зі святом

118
0
SHARE

Володимир Зеленський привітав українців зі святом Різва Христового 24 грудня 2022 року. Що сказав Зеленський у привітанні з Різдвом – читайте в матеріалі Фактів ICTV.
Президент Володимир Зеленський у суботу, 24 грудня, виступив з привітанням українців зі святом Різдва Христового. Він нагадав, що поява на світ Сина Божого дарувала людям надію на спасіння, а також – віру в перемогу добра й милосердя.
– На жаль, цьогоріч для нас усі свята мають гіркий присмак. І традиційний дух Різдва ми можемо відчувати інакше. Не такою смачною й теплою може бути вечеря за сімейним столом. Біля нього можуть бути порожні стільці. І не такими яскравими можуть бути наші оселі та вулиці, – перерахував президент.
Він зазначив, що різдвяні дзвоники можуть перетинатись з сиренами повітряної тривоги, або, ще гірше, пострілами й вибухами.
– І все це разом може нести велику загрозу. Це – зневіра. У вищих силах та їхній могутності, у добрі та справедливості на світі. Втрата надії. Втрата любові. Втрата себе… Та хіба не цього у своїй суті хочуть зло й темрява, які постали проти нас? Ми протидіємо їм понад 300 днів і вісім років. І хіба ми дозволимо їм досягти бажаного? – сказав Зеленський.
Він підкреслив, що ще однією нашою потужною та дієвою зброєю є молот і меч нашого духу й свідомості – відвага й хоробрість, які схиляють нас робити добру справу й долати зло.

Continue reading...