Зеленський назвав завдання дипломатів на 2023 рік: "У нас із вами немає права на вихідні"

118
0
SHARE

Зеленський 23 грудня назвав головні завдання українських дипломатів на 2023 рік, серед яких зокрема, переговори про вступ України до ЄС та підготовка до запланованого саміту НАТО
Президент закликав робити все можливе й неможливе, формально й неформально, щоб зміцнити захист держави, гарантувати безпеку громадянам і прискорити перемогу.
Президент Володимир Зеленський 23 грудня назвав головні завдання українських дипломатів на 2023 рік, серед яких, зокрема, переговори про вступ України до ЄС та підготовка до запланованого саміту НАТО.
Про це глава держави заявив під час виступу на конференції послів України.
Звертаючись до дипломатів, Зеленський наголосив, що треба 24 години на добу та 365 днів на рік бути з Україною, і такий настрій « має визначати вашу роботу ».
« У нас із вами немає права на вихідні, немає права на відпочинок, немає права на відпустку, немає права на восьмигодинний робочий день. (…) Ми з вами маємо спати менше, ніж ворог, думати більше, ніж ворог, ризикувати ефективніше, ніж ворог, та спілкуватися зі світом якісніше, постійно, на іншому рівні, ніж узагалі будь-хто інший у цьому світі », – заявив президент.

Continue reading...