Привітання з днем святого Миколая Чудотворця 2022: картинки українською, проза, вірші

133
0
SHARE

Привітання з днем святого Миколая Чудотворця — 19 грудня 2022 року. З днем святого Миколая: картинки українською мовою.
19 грудня українці святкують одне з найсвітліших церковних свят року — день святого Миколая. ТСН.ua підібрав для вас і ваших рідних привітання з днем святого Миколая Чудотворця.
Ми вже розповідали, що подарувати дитині на день святого Миколая, щоб створити справжню казку і порадувати малюка. А для того, щоб цей день був дійсно щирим та добрим, пропонуємо також привітати рідних, близьких і друзів з днем святого Миколая. Тут ви знайдете прозу, вірші та картинки на будь-який смак.
День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!
***
В День святого Миколая від душі я побажаю світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті та вірного кохання, міцного здоров’я і домашнього затишку.
***
Вітаю з Днем святого Миколая, з святом радості та щедрих подарунків. Бажаю знайти під подушкою смачну шоколадку і добре побажання, розділити веселощі й радість з коханими і близькими людьми, наповнити свою оселю святковим затишком і променистим щастям.

Continue reading...