Сильні молитви на Різдво Христове: як молитися про здоров’я, мир, щастя і добробут

131
0
SHARE

Розповідаємо, про що молитися в день Різдва Христового 25 грудня, тексти молитов на здоров’я, багатство і мир, а також про дітей і заміжжя читайте на сайті
Є декілька сильних різдвяних молитов, з якими можна звернутися до Бога у свято
У неділю, 25 грудня 2022 року, закінчується передріздвяний піст і християни відзначатимуть Різдво Христове за григоріанським і новоюліанським календарем. Вважається, що в Різдво Христове молитви до Господа мають особливу силу.
Віряни з великою вдячністю звертаються у Святвечір до Сина Божого, а радість від події народження Христоса на землі не згасає вже понад дві тисячі років. У цей день християни відвідують урочисті богослужіння в храмах, а також можна звернутися до Ісуса Христа і щиро попросити у нього допомоги та заступництва за допомогою молитви самотужки вдома. Окрім « Отче наш » є ще багато сильних молитов на Різдво Христове.
« Різдво Твоє, Христе Боже наш, осяяло світ світлом знання, бо через нього ті, хто служили зіркам, зіркою були навчені Тобі поклонятися, Сонцю правди, і знати Тебе, з висоти сходить Світило. Господи, слава Тобі! »
« Господи Ісусе Христе, Боже наш, зволив спасіння нашого заради на землі у плоті явитися і від Безневестної і Пречистої Діви Марії незречено родитися! Дякуємо Тобі, бо Ти сподобив нас, подвигом посту предочистившихся, досягнутих великого свята Твого Різдва і в радості духовній зі ангелами співати Тебе, з пастирями славословити, з волхвами поклонятися.

Continue reading...