Patriot для ЗСУ та клеймо для росії: що відомо про історичний візит Зеленського в США

107
0
SHARE

Візит Зеленського до США – президент зустрінеться з Байденом, отримає Patriot та проситиме про іншу зброю, що прийматиме Конгрес
Володимир Зеленський не тільки проведе перемовини із Джо Байденом, але й виступить перед Конгресом США
21 грудня президент України Володимир Зеленський відвідує США з офіційним візитом. Це перша його закордонна подорож за час повномасштабної війни з росією. Під час поїздки він зустрінеться з президентом США Джо Байденом та виступить в Конгресі. Згідно плану, візит почнеться з довготривалої зустрічі з лідером Сполучених штатів, потім Зеленський говоритиме з ключовими членами команди національної безпеки і кабінету президента Байдена, а також завітає на спільне засідання Конгресу, де має виступити.
« Телеграф » зібрав в одному матеріалі всі найважливіші моменти, які стосуються відвідин Зеленським Вашингтона. Вони стосуються не лише постачання зброї, а й фінансових вливань у бюджет України. Також готується неприємний « сюрприз » для російської федерації.
Перші повідомлення про ймовірну поїздку Володимира Зеленського до Штатів з’явилися пізно ввечері 20 грудня. Інформація просочилася до журнаналістів видання Punchbowl News, а згодом її оприлюднили й інші американські ЗМІ. Вранці 21 грудня сам Володимир Зеленський підтвердив, що відправляється на зустріч із Джо Байденом.

Continue reading...