Захисники відбили атаки біля 14 населених пунктів: карта бойових дій на 14 січня

110
0
SHARE

Array
Російські окупанти не припиняють спроб взяти під свій контроль всю Донецьку область. Біля Соледара і Бахмута тривають запеклі бої.
Про актуальну ситуацію на різних фронтах станом на ранок 14 січня доповіли у Генштабі ЗСУ. 24 Канал покаже карту бойових дій.Захисники відбили атаки біля 14 населених пунктів
Основні зусилля росіяни й надалі зосереджують на тому, щоб повністю захопити Донецьку область в межах адміністративного кордону. Окупанти продовжують наступати на Бахмутському напрямку. На Авдіївському також ведуть безуспішні наступальні дії. На Куп’янському та Лиманському – не полишають спроб покращити тактичне положення.
У Генштабі ЗСУ повідомили, що за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів: Площанка, Білогорівка і Червонопопівка Луганської області та Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Кремінна, Побєда, Майорськ, Мар’їнка та Велика Новосілка у Донецькій області.
Крім цього, за минулу добу російські війська завдали по Україні 15 авіаційних та 5 ракетних ударів, з них 2 по цивільній інфраструктурі Костянтинівки Донецької області. Також окупанти здійснили понад 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по Херсону.Зверніть увагу! Генштаб наголосив, що небезпека авіаційних та ракетних ударів нікуди не зникла на всій території Україні й закликав не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.
Яка ситуація на різних напрямках:
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ворог наступальні дії не проводить.

Continue reading...