ISW: кремль продовжує свою брехню про вторгнення в Україну на Радбезі ООН

142
0
SHARE

кремль продовжує брехливо стверджувати, що Україна становить екзистенціальну загрозу для росії, щоб відхилити українські пропозиції щодо мирного саміту та збере.
кремль продовжує брехливо стверджувати, що Україна становить екзистенціальну загрозу для росії, щоб відхилити українські пропозиції щодо мирного саміту та зберегти початкові максималістські цілі путіна.
Постійний представник росії в Раді Безпеки ООН василь небензя відповів на українські пропозиції про мирний саміт 13 січня серією неправдивих тверджень, у яких Україна постала агресором, який, як це не смішно, « збирається напасти на москву ».
небензя заявив, що війна росії в Україні закінчиться тільки тоді, « коли загроза для росії перестане виходити з території України » та коли « припиниться дискримінація [щодо] російськомовного населення » в Україні ».
В ISW зазначають, що заяви кремля про дискримінацію російськомовного населення в Україні є давньою інформаційною операцією, покликаною виправдати вторгнення росії в Україну.
небензя повторив наратив кремля про те, що відмова України визнати незаконну анексію росією окупованих українських територій та стосунки із Заходом загрожують росії, та заявив, що зв′язки України із Заходом (а не вторгнення росії та окупація України) підривають суверенітет і культурну ідентичність України.

Continue reading...