"В Україні вирішується доля світового порядку": звернення Зеленського у день візиту Байдена

95
0
SHARE

Звернення Зеленського за 20 лютого: що сказав президент України у день візиту Байдена, читайте ᐅТСН.ua.
Зеленський наголосив, що війна з РФ має завершитися уже цього року.
Президент Володимир Зеленський записав традиційне звернення до українців, в якому підвів підсумки історичного дня для України – першого візиту президента США за 15 років.
« Сьогоднішній день був символічним. 362-й день повномасштабної війни, а ми у нашій вільній столиці нашої вільної країни приймаємо з візитом нашого потужного союзника – президента Сполучених Штатів Америки – й говоримо з ним про майбутнє України, наших відносин, усієї Європи та глобальної демократії. Це показник, наскільки Україна стійка. І наскільки Україна важлива для світу », – зазначив глава держави.
За його словами, у дев’яту річницю найстрашніших днів Майдану, річницю початку російської агресії проти нашої держави, українці більше ніж будь-коли впевнені, що справедливість усе ж таки буде відновлено.
« Коли президент Байден – тоді віце-президент – у грудні 2015 року звертався до Верховної Ради, він підкреслив дуже важливу річ: не буде перебільшенням сказати, що надії всіх волелюбних людей по всьому світу – з нами, з українцями, бо так багато залежить від успіху нашого крихкого експерименту з демократією.

Continue reading...