Підрив російського літака в Мачулищах: фото та нові важливі подробиці

63
0
SHARE

З’явилися нові подробиці щодо підриву 26 лютого у білоруських Мачулищах російського військового літака далекого радіолокаційного виявлення А-50
З’явилися нові подробиці щодо підриву 26 лютого у білоруських Мачулищах російського військового літака далекого радіолокаційного виявлення А-50. Зокрема, у мережі показали супутниковий знімок з координатами його місцезнаходження.
Знімки опублікувала білоруська служба Радіо Свобода ».
Читайте також: Вибух на аеродромі у Білорусі: військовий розповів, наскільки це важливо для України
На них видно орієнтовне розташування російських літаків, винищувачів МІГ-31К, які здатні нести гіперзвукові ракети « Кинджал » для ураження цілей в Україні, а також на відстані до 2 тисяч кілометрів. Ця авіація постійно несе чергування вздовж білорусько-українського кордону.
Практично щоразу в багатьох областях України вводився режим повітряної тривоги, коли вищезгаданий А-50 проводив розвідку української території. Він здіймався у повітря 12 разів. Саме він наводив « Кинджали » на об’єкти, які обстрілювали з білоруської території.
На супутниковому знімку, зробленому 19 лютого цього року, видно, де міг перебувати у момент підриву. На тому місці його було зафіксовано востаннє, про що свідчать знімки, зроблені 14 і 9 лютого.
За оцінками BYPOL, білоруської ініціативи, створеної колишніми співробітниками силових структур для протистояння білоруській владі, борт зазнав серйозних пошкоджень.

Continue reading...