За добу ЗСУ відбили 59 атак ворога: ситуація на фронті

143
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
За добу, 24 березня, українські військові відбили 59 атак російських окупантів. Ворог намагається вести наступальні дії на п’яти напрямках. Противник також продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру населених пунктів, внаслідок чого гинуть мирні люди.

Про ситуацію на фронті розповіли в Генштабі ЗСУ.

Основними напрямками для наступальних дій ворог обрав для себе Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Мар’їнський та Шахтарський. Протягом минулої доби країна-агресорка завдала 50 авіаційних та 11 ракетних ударів, здійснила 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Ситуація на напрямках:

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань ворожих наступальних угруповань не виявлено. Протягом минулої доби противник здійснив обстріли в районах населених пунктів Городище Чернігівської області; Харківка, Студенок, Іскрисківщина, Ворожба, Білопілля, Річки і Миропілля Сумської області, а також Басове, Ветеринарне, Козача Лопань, Гоптівка, Красне, Огірцеве, Вовчанськ, Бударки, Амбарне і Тополі на Харківщині.

Continue reading...