ЗСУ відбили майже 2 сотні атак ворога на різних напрямках за добу

134
0
SHARE

Яка ситуація на фронті станом на ранок 2 березня
На триста сімдесят другу добу повномасштабного російського вторгнення ворог намагається наступати на п’яти напрямках, а українські війська стримують рух ординської навали – за добу ЗСУ відбили понад 170 атак противника на зазначених напрямках.
Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на Facebook-сторінці.
Зазначається, що протягом доби ворог завдав 14 ракетних ударів по цивільних об’єктах на Харківщині, Полтавщині та Доннечині, внаслідок чого були пошкоджені житлові багатоповерхівки та приватні будинки загинути та були поранені люди. Окрім цього, противник здійснив 21 авіаційний удар, залучивши 2 БпЛА “Шахед-136”, усі дрони були збиті. Також загарбники здійснили 58 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
Читайте також: Як піхота ЗСУ знищує росіян у ближньому бою: відео з безпілотника
Рівень загрози завдання російськими окупантами ракетних ударів є дуже високим по всій території України.
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках формування наступальних угруповань ворога не виявлено.
Протягом доби противник обстріляв населені пункти Єліне і Баранівка Чернігівської області; Рожковичі, Старикове, Гірки, Атинське, Стукалівка, Будки, Волфине, Тур’я, Грабовське Сумської області та Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Красне, Тернова, Охрімівка, Потихонове, Дворічна, та Кіндрашівка на Харківщині.

Continue reading...