Байден на рік подовжив санкції щодо Росії

81
0
SHARE

Указом презилента США Джо Байдена ще на рік подовжено дію режиму надзвичайної ситуації через шкідливу політику РФ, що передбачає санкційний режим стосовно Москви.
Президент Сполучених Штатів Джо Байден подовжив своїм указом у п’ятницю, 7 квітня, на рік дію режиму надзвичайної ситуації на території Сполучених Штатів, який було запроваджено у квітні 2021 року у зв’язку зі шкідливою міжнародною політикою РФ. Про це йдеться в листі Байдена до спікера Палати представників і голови Сенату США, оприлюдненому пресслужбою Білого дому.
Це дає змогу уряду США і надалі запроваджувати санкції щодо Росії. « НС щодо особливо небезпечної зовнішньої діяльності уряду РФ, оголошена Виконавчим указом 14024 від 15 квітня 2021 року, (…) діятиме далі після 15 квітня 2023 року », – ідеться в листі.Спроби завадити чесним виборам, кіберзлочинність і корупція
Як сказано в документі, шкідлива міжнародна діяльність російського керівництва містить, зокрема, зусилля з підриву проведення вільних і чесних демократичних виборів і демократичних інститутів у США, країнах-союзниках і партнерах.

Continue reading...