Україна оновила угоду про вільну торгівлю з Канадою: що змінилось

117
0
SHARE

Сьогодні Україна оновила угоду про вільну торгівлю з Канадою
Сьогодні, 11 квітня, Україна й Канада оновили угоду про вільну торгівлю. Нова угода несе суттєві зміни до торгового режиму між країнами.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Міністерства економіки України.
« Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо оголосили про завершення переговорів з укладання оновленої угоди про вільну торгівлю між двома країнами. Цей документ замінить чинну угоду, яка діяла з 2017 року », – йдеться в заяві.
За словами першого віцепрем’єр-міністра України – міністра економіки України Юлії Свириденко, нова угода несе суттєві зміни до торгового режиму між Україною та Канадою. Також в рамках цього документу Україна і Канада уклали угоду з цифрової торгівлі, яка стала для нашої країни другою після відповідної угоди з Великою Британією.
« Український уряд ставить за мету надати українським підприємцям на зовнішніх ринках найсучасніші інструменти для розвитку бізнесу та економічного відновлення України. У новій угоді ми поєднуємо торгівлю товарами, послугами, здійснення інвестицій та економічну співпрацю між Україною та Канадою.

Continue reading...