Чому потрібно ходити пішки кожен день. Сім переваг для здоров’я

109
0
SHARE

Ходіння пішки — це один з найпростіших і доступних видів фізичної активності, який може значно покращити ваше здоров’я та добробут
Один із найпотужніших і найпростіших способів підтримувати здорову вагу, здоровʼя суглобів міцними та жити довше. Користь ходьби для здоров’я безмежна, і наука доводить, що додавши ходьбу до свого розпорядку дня, ви можете значно покращити своє фізичне та психічне здоров’я.
Ходьба може бути вашим основним видом кардіотренування, головне — займатися спортом принаймні 30 хвилин на день.
Дослідження показують, що ходьба може зробити все: від зниження артеріального тиску та ризику хронічних захворювань до покращення роботи мозку.
Ходьба досить проста, щоб кожен з різним рівнем фізичної підготовки міг робити ці щоденні кроки. Вона має величезні переваги, від підтримки здорової імунної системи до прискорення метаболізму та зміцнення ваших суглобів, м’язів і кісток, не кажучи вже про те, що вона чудово знімає стрес.
Дізнайтесь про переваги прогулянок і про те, чого ви можете очікувати, після 30-хвилинної прогулянки більшість днів тижня.
Ходьба — це вид фізичних вправ із низьким навантаженням, яка пропонує численні переваги як для фізичного, так і для психічного здоров’я. Ось кілька причин, чому вам варто частіше ходити пішки:
Регулярні прогулянки можуть допомогти покращити здоров’я серця, знизивши артеріальний тиск і ризик серцевих захворювань та інсульту.

Continue reading...