"Євробачення-2023": виступи Вєрки Сердючки, Тіни Кароль та Kalush Orchestra у гранд-фіналі

136
0
SHARE

Українські зірки показали свої приголомшливі виступи під час « Євробачення-2023 ».
Українські зірки запалили сцену у Ліверпулі.
У Ліверпулі з розмахом пройшов пісенний конкурс « Євробачення-2023 », який Велика Британія приймала від імені України.
Незважаючи на те, що наша країна не змогла прийняти конкурс у себе через повномасштабну війну, глядачі змогли побачити усю красу та мелодійність українців.
Особливими гостями « Євробачення-2023 » стали українські зірки, які гідно представили свою батьківщину на світовій арені. Запалювали сцену пісенного конкурсу минулорічні переможці Kalush Orchestra, а також Юлія Саніна, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка, Джамала, Alyosha та Марія Яремчук.
Солістка гурту The Hardkiss не просто була запрошена на конкурс, вона стала однією з ведучих пісенного шоу.
Разом зі своїм колективом співачка потужно відкрила « Євробачення-2023 ». У чорній елегантній сукні із зображенням полум’я на подолі, Саніна викликала фурор своїм виконанням пісні « Маяки » на головній сцені Ліверпуля.
Протягом двох півфіналів та гранд-фіналу шоу Юлія продемонструвала себе не тільки, як талановита співачка, а й як чудова ведуча. Глядачам дует українки з британкою Ханною Веддінгем неабияк сподобався.
Найзворушливішим моментом першого півфіналу « Євробачення-2023 » стала поява на сцені співачки Alyosha.
Її проникливе виконання пісні Duran Duran Ordinary world зі виконавицею Ребеккою Фергюсон довів усю глядацьку залу до сліз.
У номері співачка показала долю тисячі українських жінок, які під час війни були змушені провести своїх чоловіків на фронт та виїхати за кордон. Ідея цього виступу народилася у режисера просто під час обстрілів України.
Та й історія головної героїні дуже близька Alyosha, адже її чоловік – музикант Тарас Тополя – зараз також несе службу в лавах ЗСУ.

Continue reading...