Закрите укриття: чиновнику КМДА наділи електронний браслет

112
0
SHARE

Суд задовольнив клопотання прокуратури та на два місяці відправив директора департаменту муніципальної безпеки КМДА, який підозрюється у службовій недбалості, через що загинули люди, під цілодобовий домашній арешт.
Голосіївський районний суд Києва у середу, 21 червня, задовольнив клопотання прокуратури та відправив директора департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслана Ткачука під цілодобовий домашній арешт на два місяці з вимогою носити електронний браслет. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.
У зв’язку з загибеллю людей біля закритого укриття під час російської атаки 1 червня чиновника підозрюють у службовій недбалості. « Слідство встановило, що підозрюваний, перебуваючи з 2018 року на посаді директора департаменту, несе персональну відповідальність за організацію та результати роботи даного структурного підрозділу з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту на території Києва », – йдеться у повідомленні.

Continue reading...