Усна оцінка від Єврокомісії: Урсула фон дер Ляєн розповіла про перші успіхи України у реформах

123
0
SHARE

Array
У цей четвер, 22 червня, Єврокомісія представить офіційний усний звіт щодо виконання, зокрема, Україною семи рекомендацій. Однак очікується, що уже сьогодні для нашої держави проміжну оцінку представлять на рівні послів.
Про те, що Комісія у середу презентує усну оцінку для України, повідомила президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час виступу на міжнародній конференції з відновлення України у Лондоні. Про це розповіла кореспондентка 24 Каналу із Брюсселю.В України є успіхи у реформах
Варто зауважити, що усі деталі усної оцінки, за словами спікерки Єврокомісії Анни Пізонеро, стануть доступними після неформального засідання міністрів європейських справ у Стокгольмі. Під час нього вони разом із єврокомісаром із питань розширення і сусідства Олівером Варгеї проаналізують прогрес, якого досягнули Україна, Молдова та Грузія.
У Єврокомісії під час брифінгу не розкрили деталі, які саме рекомендації вже виконала Україна. Однак Урсула фон дер Ляєн, виступаючи на конференції в Лондоні, поділилася інформацією про перші успіхи нашої держави у реформуванні.

Continue reading...