На Донбасі ворог намагається прорвати лінію оборони ЗСУ

126
0
SHARE

Сили оборони України продовжують оборону на сході та півдні України, і наступають на Мелітопольському та Бахмутському напрямках
Російські окупанти не залишають спроб прорвати оборону Збройних Сил України на Куп’янському та Бахмутському напрямках та зазнають великих втрат у живій силі та техніці.
Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ.
« Сьогодні вночі окупанти атакували Україну 22 дронами-камікадзе типу Shahed-136/131, з яких 17 було знищено засобами протиповітряної оборони України. Ворог завдав 2 ракетних та 92 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах. Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей », – йдеться у повідомленні.
У зоні відповідальності ОСУВ « Північ » на Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація залишається без істотних змін.
На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону у Білгородській області.

Continue reading...