Росіяни намагаються повернути втрачені позиції під Бахмутом, ЗСУ успішно відбиває ворожі атаки, – Генштаб

156
0
SHARE

Окупанти не покидають спроб повернути втрачені позиції в районі Андріївки та Кліщіївки під Бахмутом. Натомість українські захисники успішно відбивають атаки ворога
За добу понеділка, 18 вересня, російські терористи не покидали спроб повернути втрачені позиції в районі Андріївки та Кліщіївки під Бахмутом. Натомість українські захисники успішно відбивали атаки ворога
Про це у ранковому зведенні інформує Генеральний штаб ЗСУ.
Так, протягом минулої доби на фронті відбулося 35 бойових зіткнень.
В зоні відповідальності ОСУВ « Північ » на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.
На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону. Проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.
В зоні відповідальності ОСУВ « Хортиця » на Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Кліщіївки Донецької області. Противник намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області, успіхів не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії в районі південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.
В зоні відповідальності ОСУВ « Таврія » на Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області.

Continue reading...