У ГУР підтвердили пошкодження десантного корабля і підводного човна Росії в Севастополі

131
0
SHARE

«Є пошкодження судноремонтного заводу імені Орджонікідзе в місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити ураження великого десантного корабля і підводного човна»
В окупованому Севастополі внаслідок нічного удару були пошкоджені великий російський десантний корабель і підводний човен РФ, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони, заяву цитує РБК-Україна.
«Є пошкодження судноремонтного заводу імені Орджонікідзе в місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити ураження великого десантного корабля і підводного човна», – заявили в розвідці. Назв кораблів там не навели.
Офіційно в ГУР удар не коментували.
Тим часом, російські телеграм-канали із посиланням на свої джерела пишуть, що внаслідок атаки на Севастополь пошкоджено десантний корабель «Мінськ» і дизель-електричний підводний човен «Ростов-на-Дону». Міноборони РФ і російська влада поки що офіційно не підтверджували цю інформацію.
Раніше в Міноборони Росії заявили про пошкодження двох кораблів Чорноморського флоту РФ внаслідок нічної атаки на Севастополь, звинувативши в ній Збройні сили України.

Continue reading...