Блокада кордону з Польщею: за добу черга вантажівок зросла

136
0
SHARE

На заблокованих польськими перевізниками прикордонних пунктах пропуску скупчилося вже близько 2800 вантажівок. За нинішніх темпів пропуску на проходження черги на кожному з них можуть піти тижні.
Станом на суботу, 18 листопада, на трьох заблокованих польськими перевізниками контрольно-пропускних пунктах (КПП) на кордоні з Україною кількість вантажівок, що скупчилися у черзі, зросла до близько 2800, що орієнтовно на 400 більше, ніж напередодні. Пр це повідомив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону.
« Станом на ранок сьогодні фактично в чергах скупчилося близько 2800 вантажних транспортних засобів. Бачимо навіть певне збільшення в порівнянні з попереднім днем », – зазначив він. Зокрема, біля пункту пропуску « Корчова-Краківець » скупчилося близько 1200 вантажівок, біля пункту « Дорогуськ-Ягодин » – 1100, біля пункту « Гребенне-Рава-Руська » – 500.
Через те, що перевізники намагаються перетнути кордон через КПП, які не заблоковані, там також фіксують скупчення автівок. « Зокрема, на пункті пропуску « Медика-Шегині » станом на ранок десь близько 1200 вантажівок також очікують на можливість перетину кордону », – додав Демченко.

Continue reading...