Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, за добу – 80 бойових зіткнень: зведення Генштабу і карти

169
0
SHARE

Сили оборони України наступають на південь від Бахмута і на Мелітопольському напрямку, а росіяни намагаються оточити Авдіївку, атакують на Куп’янському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках.
Російські війська продовжують спроби оточити Авдіївку, штурмують на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках, а ЗСУ наступають на південь від Бахмута і на Мелітопольському напрямку.
Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ.
« Протягом минулої доби відбулося 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 53 авіаційних удари, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах », – йдеться у повідомленні.
Під авіаційні удари потрапили: Первомайське, Копанки, Новосергіївка Харківської області; Серебрянське лісництво Луганської області; Спірне, Виїмка, Костянтинівка, Кліщіївка, Новобахмутівка, Авдіївка, Перемога, Мар’їнка, Новомихайлівка, Вугледар, Урожайне Донецької області; Берислав, Іванівка, Тягинка Херсонської області.
Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.
У зоні відповідальності ОСУВ « Північ » на Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація залишається без істотних змін.

Continue reading...