Історія, яка шокувала всю Україну: стали відомі нові подробиці обстрілу двомісячного немовляти в Херсоні

130
0
SHARE

Росіяни мало не вбили всю сім’ю в Херсоні, 2-місячній дитині і мамі вдалося вижити, тепер їх рятують українці.
Ця історія не залишила байдужим жодного українця.
Росіяни мало не вбили всю сім’ю в Херсоні, 2-місячній дитині і мамі вдалося вижити, тепер їх рятують українці.
TSN.UA відшукав родину й дізнався про долю дитини та її рідних. Подробиці розповіла журналістка Вікторія Гнатюк в ексклюзиві.
Опівдні росіяни обстріляли з артилерії авто, в якому дівчинка та її рідні якраз поверталися з медогляду. Машина вщент вигоріла. 64-річний дідусь, який був за кермом, загинув на місці, а мама маляти, 36-річна жінка у важкому стані потрапила до лікарні, вона залишилася без ноги й має інші множинні травми. Попри шалений біль, того дня Ольга змогла врятувати з палаючої автівки свою доньку. Те, що дівчинка вижила — справжнє диво, кажуть родичі. 
« У дитини забиття, гематоми, накладені шви, вона зараз перебуває в Херсоні під наглядом лікарів. Олю зранку перевели до Одеси, лікарям довелося ампутувати частину лівої ноги. Попереду ще багато операцій. Два місяці тому Олі в Миколаєві зробили кесарів розтин. Прооперували так, що через тиждень у Херсоні знову довелося робити операцію. Шви знову розійшлися. Сьогодні поховали свекра Ольги. Сама Оля вчора отямилася, але в неї шок. Того дня, коли все це сталося, Оля їхала з донькою з медогляду.

Continue reading...