ISW: перед зимою окупанти завдають значно менших ударів "Шахедами"

168
0
SHARE

Протягом останнього місяця російські війська завдають значно менших і рідших ударів безпілотниками по Україні, ніж у попередні місяці, напередодні очікуваної ши.
Протягом останнього місяця російські війська завдають значно менших і рідших ударів безпілотниками по Україні, ніж у попередні місяці, напередодні очікуваної широкомасштабної зимової ударної кампанії.
Речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат заявив 10 листопада, що російські війська атакували Україну 500 безпілотниками Shahed-131/136 у вересні 2023 року та кількома сотнями безпілотників у жовтні 2023 року, але наразі майже щоночі завдають ударів меншою кількістю безпілотників Shahed.
Російські мілблогери зазначили 9 листопада, що російські війська проводили масштабні удари « Шахедами » по Україні майже щоночі з кінця літа до середини жовтня 2023 року. Мілблогери стверджували, що російські удари « Шахедами » були помітно меншими та рідшими протягом останнього місяця через те, що російські війська планують синхронізувати нову хвилю інтенсивних комбінованих ударів з початком майбутніх широкомасштабних наземних операцій.

Continue reading...