Не мова вбиває дітей: Лобода прокоментувала своє рішення співати російською (відео)

142
0
SHARE

Співачка вважає, що не мова вбиває зараз в Україні людей, тому вона продовжить виконувати хіти як російською, так і українською.
За словами української співачки, мова не належить владі Росії, адже в такому разі всім би довелося відмовитися від її використання. Зараз вона має намір продовжувати писати хіти як українською, так і російською.
Відома українська співачка Світлана Лобода зробила нові заяви стосовно мови. Вона продовжить писати пісні як українською, так і російською, щоб усі змогли зрозуміти вміст. На цю тему вона висловилася в інтерв’ю російській службі BBC, яке було опубліковано 14 грудня.
За її словами, вона зробила кілька композицій українською мовою для « локального ринку », однак це зовсім не означає, що всі її пісні будуть такими. Вона продовжить писати і виконувати свої пісні російською, хоча розуміє гостроту питання.
« Я багато роблю пісень українською мовою, ці пісні не зрозумілі моїй російськомовній аудиторії, тому я від самого початку говорила, що не планую перекладати українською свої пісні, які були написані російською мовою. Я продовжуватиму писати пісні українською та російською мовами для своєї російськомовної аудиторії, тому що вона дуже велика і це люди, які мене підтримують.

Continue reading...