На фронті відбулося 78 бойових зіткнень за добу – Генштаб ЗСУ

96
0
SHARE

За даними Генштабу ЗСУ, впродовж минулої доби українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника
Упродовж доби 15 березня на фронті відбулося 78 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.
За цими даними, найбільше атак сили РФ здійснили на Авдіївському (26) та Новопавлівському (24) напрямках, також бойові дії відбувалися на Лиманському, Купʼянському, Бахмутському, Оріхівському та Херсонському напрямках.
«Загалом ворог завдав 10 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення», – ідеться в ранковому зведенні.
За даними Генштабу ЗСУ, впродовж минулої доби українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника.Масштабна війна Росії проти України
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі. На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини.
Повномасштабне вторгнення президент РФ Володимир Путін називає «спеціальною операцією». Спочатку її метою визначали «демілітаризацію і денацифікацію», згодом – «захист Донбасу».

Continue reading...