Оскар 2024 за найкращий фільм: хто переможе (прогноз)

123
0
SHARE

96-та Церемонія вручення премії « Оскар » відбудеться 10 березня у Лос-Анджелесі. Кіномани по всьому світі очікують на цю подію, аби дізнатись, які стрі.
96-та Церемонія вручення премії « Оскар » відбудеться 10 березня у Лос-Анджелесі. Кіномани по всьому світі очікують на цю подію, аби дізнатись, які стрічки визнають найкращими у різних номінаціях.
Про те, які фільми за прогнозом букмекерів мають найбільше шансів отримати Оскар, розповідає РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на публікацію Covers.Які стрічки змагаються за звання « Найкращого фільму »
« Американська література »
« Анатомія падіння »
« Барбі »
« Залишені »
« Вбивці квіткової повні »
« Маестро »
« Оппенгеймер »
« Минулі життя »
« Бідолашні створіння »
« Зона інтересу » Який фільм має найбільше шансів отримати Оскар
За останніми прогнозами букмекерів, саме « Оппенгеймер » отримає Оскар у номінації « Найкращий фільм ». Це біографічний фільм Крістофера Нолана з Кілліаном Мерфі в головній ролі Роберта Оппенгеймера, американського фізика-теоретика, якого називають « батьком атомної бомби ».
Цей науковець зіграв ключову роль у « Мангеттенському проєкті » – ініціативі часів Другої світової війни, у рамках якої було розроблено першу ядерну зброю. Фільм спільно зняли Велика Британія і США.

Continue reading...