Маляр довела до сліз дружину військового словами про "неможливість" демобілізації (відео)

91
0
SHARE

Колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр довела до сліз депутатку та дружину військового Інну Совсун. Це сталося у прямому ефірі програми « Нови.
Колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр довела до сліз депутатку та дружину військового Інну Совсун. Це сталося у прямому ефірі програми « Новий відлік » на каналі « Перший ».
Чому Совсун розплакалася після слів Маляр, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на трансляцію програми, яка відбувалася на YouTube.Маляр довела Совсун до сліз – з чого усе почалося
« Я хочу нагадати, що наш ворог, крім того, що він значно більший за нас і по людях, і за кількістю зброї, вони щомісяця на контракт оформлюють приблизно 30 тисяч осіб. Вони суттєво збільшили оплату », – почала Маляр, говорячи про те, чи потрібна українським військовим демобілізація.
« За приблизними підрахунками на осінь вони сформують ну дуже потужні сили, в кілька разів більші за наші можливості, і є ризик відкриття ще одного фронту. І на сьогодні, щоб ми просто ну для цієї дискусії, для її об’єктивності, розуміли, що є дійсно є ризик загострення ситуації », – додала вона.

Continue reading...